Returer

Vi tror starkt på kvaliteten av våra produkter och för att visa det, ger vi dig möjligheten att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du tagit emot din beställning.

Skulle du av någon anledning inte vara helt nöjd, är du välkommen att kontakta oss via e-post på info@minisverige.se inom 14 dagar från mottagandet av din order. Ange ditt ordernummer och namnet som beställningen gjordes under i e-postmeddelandet. Om du upptäcker att produkten är felaktig, vänligen inkludera en bild eller video av felet.

Efter att vi tagit emot och bekräftat returen, kommer vi att initiera en återbetalning, med avdrag för eventuella ursprungliga fraktkostnader.

Skulle din vara ha skadats under transporten ber vi dig kontakta oss inom fem dagar från det att du mottog den, så att vi tillsammans kan arbeta fram en lösning.

För avbokning av en beställning, vänligen kontakta oss omgående. Om din order ännu inte skickats ut kommer vi att återbetala dig direkt. Har den däremot redan skickats, hanterar vi din återbetalning så snart vi mottagit returen.

För alla ärenden, använd följande e-postadress: info@minisverige.se