Frakt & Leverans information

Behandlingstiden för din order är 1-3 arbetsdagar. Vi skickar ut beställningar måndag till fredag, men inte på helger och helgdagar. Vänligen notera att vi inte erbjuder leverans samma dag.

Efter att din beställning har behandlats kommer du att få ett e-postmeddelande med bekräftelse på att din order har skickats, inklusive en länk för spårning. Det kan dock dröja upp till 48 timmar innan detta meddelande når dig. Eventuella leveransförseningar som beror på fraktföretaget ligger utanför vår kontroll.

Det är viktigt att du noggrant kontrollerar din leverans- och faktureringsinformation innan du slutför köpet. Om informationen är felaktig eller ofullständig kan detta leda till ytterligare förseningar på 1-2 arbetsdagar.

Vanligtvis levereras paket direkt till din brevlåda eller dörr. I vissa fall kan dock leveransföretaget välja att lämna ditt paket på ett lokalt postkontor om de bedömer att det inte är säkert att leverera direkt till den angivna adressen. För att undvika detta problem rekommenderar vi att du anger en adress där någon är tillgänglig för att ta emot paketet under dagtid, såsom din arbetsplats eller adressen till en vän eller familjemedlem.

 

LAND

FRAKTBOLAG & LEVERANSTID

SPÅRNINGSLÄNK

Sverige

PostNord 5-12 Arbetsdagar

PostNord Spårning

 

 
Du kommer att mottaga två separata e-postmeddelanden efter att du lagt din beställning. Det första meddelandet bekräftar att din order har tagits emot och är under behandling. När din beställning sedan skickas från oss, skickar vi ett andra e-postmeddelande som inkluderar ett spårningsnummer. Med detta nummer kan du följa ditt pakets resa fram till leveransen.

Om det uppstår problem med att följa ditt paket, eller om du stöter på några leveransproblem, tveka inte att kontakta oss direkt. Observera att det kan dröja upp till 48 timmar innan spårningsinformationen blir tillgänglig. Det kan förekomma situationer där spårningsinformationen inte uppdateras som den ska, men var försäkrad om att din beställning är på väg. Om din beställning inte anlänt inom den förväntade leveranstiden, ber vi dig vänligen kontakta oss.

Det är avgörande att du anger korrekt leveransadress när du genomför ditt köp. Skulle du behöva göra en adressändring, vänligen maila oss på info@minisverige.se omgående efter att beställningen lagts. Vi strävar efter att tillmötesgå din begäran, men vi kan inte lova att en ändring alltid är möjlig. Om en ändring inte kan genomföras och paketet returneras till oss, kommer vi antingen att skicka det till den nya adressen eller erbjuda en full återbetalning.

För detaljer kring returer, hänvisar vi till vår returpolicy.